Lovni/Ribolovni Turizam
 

 RAJ ZA RIBOLOVCE

   
   
 
Od 2009. godine u sklopu Ribarskog gazdinstva "Ečka", jednog od najvećih ribnjaka u Evropi, je JEZERO JOCA površine oko 700 ha. Ovo jezero, smešteno u međurečju reka Tise i Begeja, najgušćem vodenom čvorištu Evrope, udaljeno je oko 50 km od Beograda i oko 45 km od Novog Sada.
   

Jezero je spojeno novoizgrađenim putem sa Belim Blatom, multinacionalnim selom poznatom po obradi trske. JEZERO JOCA je pravi dragulj prirode, najbolji prirodni revir za pecanje štuke u regionu, i raj za sportski ribolov, zasnovan na principu "Catch & release" - "Uhvati i pusti". Jezero je, pored kapitalnih primeraka štuke, bogato i izuzetno krupnim primercima šarana, amura i tolstolobika. Na ovom jezeru, dubine od 1 do 5 metara, na kome je za pecanje potrebna dozvola, zabeležen je ulov soma kapitalca od 25 kilograma, kao i ulov štuke koja je težila oko 20 kilograma.

U neposrednoj blizini JEZERA JOCA, takođe u sastavu Ribarskog gazdinstva "Ečka", je Specijalni rezervat prirode "Carska bara", svetski poznata ornitološka stanica sa preko 250 registrovanih vrsta ptica.

 
 

Ribarsko gazdinstvo "Ečka" osmislilo je TRODNEVNE, PETODNEVNE i SEDMODNEVNE ARANŽMANE boravka ribolovaca i turista na  JEZERU JOCA sa smeštajem u hotelu Sibila (2*) na ribnjaku "Ečka", i izletima do Carske bare, jezera Sent Andreja, Kovačice, Idvora, sela Belo blato i Zrenjanina. Za one koji to žele Ribarskog gazdinstvo "Ečka" do JEZERA JOCA organizuje i transfer od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

ISTN u dodatku daje posebne PAKET ARANŽMANE Ribarskog gazdinstva "Ečka".

JEZERO JOCA

+381 23 884645, +381 63325868,
+381 63 326167
jezerojoca@ribnjakecka.com
www.jezerojoca-jocalake.com

             
 

     

 

 

  početna strana