Putevi hrane i vina
FESTIVAL HRANE I VINA

U organizaciji Međunarodnog centra za razvoj i unapređenje turizma i ugostiteljstva - SACEN International , a pod pokroviteljstvom ministarstava Ekonomije i regionalnog razvoja -sektor turizam i Poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, u hotelu "Continetal Beograd" u Beogradu održan je VINOFEST 2008 - Međunarodni  festival vina i ugostiteljstva Jugoistočne i Centralne Evrope.

Po rečima organizatora "VINOFEST 2008" doprinosi obogaćivanju ugostiteljsko-turističke ponude, edukaciji ugostitelja i vinara, kao i sklapanju novih  poslova i poznanstva. Osnovna tema ovogodišnje manifestacije bila je "Umeće i značaj slaganja hrane i vina sa posebnim osvrtom na sireve".

Budući da je sastavni deoVINOFEST-a demonstracija slaganja vina i hrane, praktičnu degustaciju, uz učešće izlagača iz Srbije, Mađarske, Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije i drugih zemalja, vodili su eksperti sa Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, predstavnici Srpske Asocijacije Somelijera i Reprezentacije Kulinara Srbije.

   
             
 
     
SACEN INTERNATIONAL
Beograd

+ 381 11 1779535
sacenbg@gmail.com

         
 

 

početna strana