"DEVETKA" ZA DESETKU

     

Putevi vina
početna strana    

U jednom od najpoznatijih izletišta Beograda, park-šumi Košutnjak, UP "Višnjica" otvorila je novi/"stari" restoran - kultnu "Devetku" po svim standardima svetskog restoraterstva, u starogradskom stilu, formirajući kompleks restorana "Devetka" sa 4*. Uklapajući se u prirodno okruženje "Devetka" je sva od kamena i drveta i čuva stari domaći kafanski duh.

Za razne prilike, uz starogradsku muziku i folklorna društva restoran nudi nacionalna i internacionalnih jela i vina. Ljubitelji starih domaćih jela spremljenih ispod sača, hleba pečenog u crepulji, jela od heljde, sočiva i boba, mogu da uživaju u ovim specijalitetima ali i u ostalim jelima tradicionalne srpske kuhinje. U ponudi je i zdrava hrana, vegetarijanska i makrobiotička, koja je sve popularnija u Evropi. U pripremi je i otvaranje vinoteke.

Nacionalna kuća "Devetka", koja odiše elegancijom i duhom tridesetih godina prošlog veka,  okrenuta je i domaćem i stranom gostu, te osoblje govori dva i više jezika. Budući da je smeštena u prirodnom ambujentu, za najmlađe goste je napravljeno igralište. , te se očekuje ne samo da roditelji dovode decu već i da bude obrnuto.

     
Restoran "Devetka"