Putevi hrane i vina
DOŽIVLJAJ I ZA DUŠU I ZA TELO

Smešten u zelenilu, pored same reke, restoran Stenka započinje svoju tradiciju još davne 1985. godine. Ova jedinstvena lokacijska i ambijentalna celina predstavlja prijatan kutak za bekstvo od gradske vreve i potpuno uživanje u dobroj hrani i prijateljskoj atmosferi. Bogati meni restorana Stenka poznat je po tradicionalnim jelima nacionalne kuhinje i sjajnim ribljim specijalitetima. Pravi gastronomski doživljaj su Stenkina dimljena piletina, teletina pod sačem ili punjene lignje. Uz sve to ide odličan izbor kvalitetnih vina i ostalog pića.

Za vreme vrelih letnjih dana pravo je osveženje sedeti na prostranoj terasi restorana koja seprostire nad samom vodom i sa koje se pruža prekrasan pogled, dok u hladnim zimskim večerima autentičnost atmosfere upotpunjava topla kamin sala uz mirišljavo kuvano vino i tamburaški orkestar.

     

Pod sloganom "Mi ćemo se potruditi da taj dan za Vas bude poseban", menadžement restorana Stenka poziva svoje goste da u ovom okruženju proslave svoje najlepše trenutke, rodjendane, poslovne uspehe, venčanja, krštenja, Nove godine, prezentacije, poslovne ručkove i sve ostale značajne razloge i povode. Restoran raspolaže kapacitetom od 180 mesta u Sali i 250 mesta u bašti.

Restoran Stenka

Sajamski kej bb, Beograd
+381 11 3550 990
Fax. +381 11 3545 745
restoran-stenka@eunet.rs
www.restoran-stenka.com

      

      

 

 

 

početna strana